Måndag!

Måndag morgon. Ser tillbaka på en alldeles lysande helg och ser fram emot, dels en härlig måndag men också en vecka innehållandes allt det som skapar perfekt balans i det livet jag vill leva. (Kost i världsklass, specifik träning, coachning, vänner, familj, utbildning, MAN UTD) Spelade igår en 4,5 timmars golfrunda i höstsolen. Så här på slutet av mitt livs andra golfsäsong krigar jag för att spela något mer stabilt och på så vis låta handicapet styras ner mot 10. Egentligen enkelt, men ändå inte. Otroligt koncentrationskrävande.

Smygstartar dagen i soffan med litteratur som inspirerar. Idag bloggar. Ser repriser på tvn i backgrunden av hur Stensson tyvärr spelar bort sig till förmån för Spieth. Imponeras återigen av Spieths mentala styrka vid 24 års ålder. (handlar egentligen bara om förmågan att få ut max av sig själv vid tävling och inte låta sig störas. Förmågan att fokusera! Inte så bara kanske ;))

Nu dags för frukost. Gröt på havre, chia, lin. Till det morötter, äpplen, apelsin. Ett par ekologiska ägg också. Hyfsad start på denna dagen.

0 kommentarer